Diagnoza si teste Impotenta

Posted on by mix

Nu există teste formale pentru a diagnostica disfuncţia erectilă. Unele teste de sânge sunt, în general, sunt făcute pentru a exclude boala de bază, cum ar fi hipogonadism şi prolactinom. Diabetul este considerată o tulburare care de asemenea un risc. Impotenta este, de asemenea, legata de sănătatea fizică, în general, obiceiurile alimentare nesanatoase, obezitatea şi în mod special bolile cardiovasculare, cum ar fi boala coronariana si boala vasculara periferica.Un mod simplu şi util să se facă distincţia între impotenta fiziologica şi psihologica este de a determina dacă pacientul are vreodată o erectie. Dacă nu, problema este probabil fiziologica; în cazul în care, uneori, (cu toate acestea rar), ar putea fi fiziologica sau psihologica. 
Manualul de diagnosticare actual şi statistică a bolilor mintale (DSM-IV), a inclus o listare pentru impotenta.


UltrasuneteUltrasunetele duplex sunt utilizat pentru a evalua fluxul de sânge, scurgeri venoase, semne de ateroscleroză, şi cicatrici sau calcificarea de tesut erectil. Injectarea de prostaglandine, un stimulator asemanatoare hormonilor produsă în organism, induce erectie. Ecografia este apoi utilizat pentru a vedea dilatare vasculara şi masura tensiunea arteriala a penisului.

Nervii penisului - funcţieTeste cum ar fi testul reflex bulbocavernosus sunt folosite pentru a determina dacă există senzaţie nervoasa suficienta în penis. Medicul strange glandul (capul) a penisului, care provoacă imediat anusul sa se contracteze dacă funcţia nervului este normala. Medicul măsoara latenţă între strangerea penisului şi contracţia anusului prin observarea sfincterului sau prin introducerea unui deget, cu manusa, dincolo de anus.


Erectiilor nocturneEste normal pentru un om să aibă cinci-şase erectii in timpul somnului, în special în timpul miscarea rapida a ochilor (REM). Lipsa lor poate indica o problemă cu funcţia nervoase sau de furnizare de sânge în penis. 

Există două metode pentru măsurarea schimbărilor de rigiditate a penisului, şi circumferinţa timpul erectiei nocturne: ecartament snap si tensometrice. 
O proporţie semnificativă de oameni care nu au functia sexuală nu au erectii nocturne regulate.


Biothesiometry
Acest test foloseste vibratii electromagnetice pentru a evalua funcţia de sensibilitate şi nervoase din glandul si trunchiul penisului.

Perfuzia Dinamica de masurare CavernoasaTehnica în care lichidul este pompat in penis, la o rată cunoscuta şi sub presiune. Acesta oferă o măsurare a presiunii vasculare în corpii cavernoşi în timpul erectiei.


Corpus CavernosometryCavernosografia măsoara presiuniea vasculara în corpul cavernos. Solutii saline sunt perfuzate sub presiune în corpul cavernos cu un ac fluture şi debitul necesar pentru a menţine erecţia indică gradul de scurgere venos. Venele responsabile cu scurgerea pot fi vizualizate prin infuzarea unui amestec de soluţie salină şi de mediu de contrast raze x şi efectuarea unei cavernosogram;Angiografie Digitala de Scadere: În ADS, imaginile sunt preluate digital.


Angiografia prin rezonanţă magnetică (ARM)Este similara cu imagistică prin rezonanţă magnetică. Angiografia prin rezonanţă magnetică utilizează câmpuri magnetice şi undele radio pentru a furniza imagini detaliate ale vaselor de sânge. Medicii pot injecta un "agent de contrast", în fluxul sanguin al pacientului astfel ţesuturile vasculare si eventualele anomalii să iasă în evidenţă.

Related Posts

 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

Blogger Templates