Studii tratamente impotenta

Posted on by mix

O nouă cercetare a fost realizat la Centrul Medical Ramban în Haifa, Israel de către Dr. Yoram Vardi, şef al Departamentului Neuro-Urologie şi rezultatele sale au fost prezentate Societatii Europene de Medicina Sexuala din Lyon, Franţa, în noiembrie, 2009.Studiul a implicat 20 - de voluntari de varsta mijlocie care au suferit disfunctii ale erectiei de mai mult de trei ani. Participanţilor le-a fost  administrat un tratament sockwave în două sesiuni de 20 de minute în fiecare săptămână, timpul  de trei săptămâni. 
Dupa o pauza de trei săptămâni au primit tratamentul pentru inca  trei săptămâni.Tratamentul a implicat utilizarea de o formă uşoară de litotriţie, care este o tehnica care foloseste undele sonore, care poate sparge si pietrele la rinichi. 
Mai multe studii au arătat în ultimii ani că această terapie declanseaza eliberarea factorului de creştere endoteliul vascular (VEGF), responsabil de trimiterea unui semnal pentru cresterea vaselor de sange. 
În caz de disfuncţie erectilă, această terapie pare că stimuleaza creşterea de noi celule sanguine in regiunea genitala.
Acest tratament foloseste un dispozitiv care arata ca un mouse de computer pentru a directiona  sunetele prin piele. 
Vardi a raportat că 15 din 20 de barbati au avut rezultate consistente şi că toţi oamenii au remarcat o revenire a functiei erectile din a şaptea săptămână. Aceşti oameni au fost urmariti timp de şase luni şi 13 dintre ei au arătat efecte pe termen lung iar ceilalţi doi bărbaţi a trebuit să ia tratamente suplimentare. Mai mult, ei nu au raportat efecte adverse sau durere. Cu toate acestea, Vardi a raportat că tratamentul nu ar funcţiona pe barbatii cu probleme musculare sau nervoase şi a subliniat că această terapie este destinat pentru acei oameni ale căror problema de erectie apare din cauza fluxul redus de sange. 
Tratamentul disfunctiei erectile depinde de cauzele care stau la baza declansarii, care pot fi psihogene sau fiziologice, prin urmare, aceste cauze trebuie identificate anterior, în scopul de a utiliza un tratament adecvat.
Studiul este încă experimentală şi în conformitate cu Dr. Andrew McCullough, director al Sănătatea Sexuală a Barbatului, Fertilitate si Microchirurgie în Departamentul de Urologie la NYU Langone Medical Center, mai sunt necesare studii înainte ca acest tratament sa poata fi disponibil în Statele Unite.

Related Posts

 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

Blogger Templates